(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Kemira Operon Oy - Sahalahti
Kemira

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Kemira Operon Oy hakee vesilaitoksen kesälomasijaista Sahalahden alueelle. Työsuhde alkaa kesäkuussa ja loppuu elokuussa.

Tarjoamme:

  • Jätevedenpuhdistamoprosessien käyttöön ja kunnossapitoon liittyviä laitoksen hoitajan tehtäviä.
  • Mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta monipuolisesti vesihuoltoalalla.
  • Asiantuntijaorganisaation tuen työtehtävissä menestymiseen.

Tarvitset: 

  • Tehtävään soveltuvan koulutuksen tai työkokemusta (esim. vesihuolto,- kunnossapito- tai prosessiteollisuuden opiskelija)
  • Positiivisen ja vastuullisen asenteen itsenäiseen työntekoon.
  • Voimassaoleva työturvallisuus- ja tulityökortti luetaan hakijalle eduksi.
  • B-luokan ajokortin ja oman auton.

Kemira Operon Oy on Kemira Oyj:n tytäryhtiö, jonka visio on olla veden puhdistuksen halutuin kumppani suomessa. Operoimme teollisuuden ja kuntien vedenkäsittelylaitoksia tehokkaasti ja turvallisesti kokonaispalveluna. Palvelukonseptimme vahvuuksia ovat korkeatasoinen prosessiosaaminen, riskienhallinta ja kunnossapito.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Ojala 050 387 6315 tai mika.ojala@kemira.com

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.com > Careers > Apply Now > All open positions -osion kautta viimeistään 13.4.2019