Kesätyö, Kehitysinsinööri
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme kehitysinsinööriä vahvistamaan monipuolisten projektien toteutusta Helsingin Kamppiin. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun tai tilanteesi mukaan.  

Tulet kesän ajan työskentelemään erilaisten vastuualueiden parissa, jotka rakentuvat oman mielenkiintosi sekä osaamisesi ympärille. Kesän aikana pääset työskentelemään projekteihin liittyvissä tehtävissä niin toimistollamme Helsingin Kampissa, kuin työkohteissa voima-, lämpö- ja jäähdytyslaitoksillamme. Työpäiviesi aikana muun muassa dokumentoit projektien työvaiheita sekä hoidat monipuolisia juoksevia asioita. Tulevat projektit ja tekemiset liittyvät oleellisesti tuotantotekniikkaamme, elinkaaren- ja laadunhallintaan sekä turvallisuuteen. Lisäksi työ pitää sisällään erilaisten teknisten tietojen tarkastusta ja siirtoa eri järjestelmien välillä.  
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta, kykyä heittäytyä uusiin haasteisiin sekä itsenäistä työotetta. Onhan ala sinulle tuttua meneillään olevien tekniikan AMK tai DI opintojen kautta? Tämä kesätyö edellyttää myös vähintään 18 vuoden ikää. Katsomme eduksesi B-ajokortin, sillä työ sisältää jonkin verran matkustusta Helenin eri toimipisteille. 
 
Toivomme sinusta ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltavaa, positiivista ja oma-aloitteista työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Anton Laarilta soittamalla numeroon 0505354760 tai Juha Viuhkolta soittamalla numeroon 0405272293. 
 
Yhdistetään voimat! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot