(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö kaupassa
HOK-Elannon Alepat, S-marketit, Prismat ja Food Marketit

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme kesätyöntekijöitä myyjän tehtäviin pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle HOK-Elannon Alepoihin, S-marketeihin, Prismoihin ja Food Market Herkkuihin.

Kesätyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu kassatyö sekä esillepanotehtäviä eri tuoteryhmissä. Palkkaus on toimialamme työehtosopimuksen mukainen.

Tarjoamamme työtehtävät ovat asiakaspalvelutyötä ja edellytämme reipasta, iloista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä ennakkoluulotonta suhtautumista monipuolisiin työtehtäviin.
Työkaverina olet joustava, reilu ja ystävällinen tiimityöskentelijä.
Myymälämme ovat avoinna aamuvarhaisesta iltamyöhään tai jopa kellon ympäri joka päivä joten edellytämme mahdollisuutta työskennellä monipuolisissa työvuoroissa.

Kesätyöt alkavat toimipaikkojen tarpeiden mukaan toukokuusta alkaen.

Edellytämme 18 vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle kivan kesätyön vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä sekä mahdollisuuden kerryttää työkokemusta ja oppia uutta.

Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, ja siten sitoutuneet tarjoamaan kesätöitä vastuullisuuden periaatteita noudattaen!

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta.
Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset ja haastattelee ehdokkaat. Suljemme haut sitä mukaa, kun paikat täyttyvät.