Kesätyö, Kaukolämpöasentajia
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021
Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme kahta kaukolämpöasentajaa Helenin kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkolle. Työskentelet kesän aikana koko Helsingin alueella maan päällä ja maan alla, Suomenlinnasta Suutarilaan. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon kunnossapidon monipuolisten tehtävien parissa. Työpäiväsi aikana muun muassa huollat ja tarkistat verkostojen kaivoja sekä asiakaslaitteita, ja lisäksi teet niihin liittyviä käyttötöitä. Tehtävät pitävät sisällään myös verkoston osien tyhjennys-, täyttö- ja käyttöönottotöitä. Työpäiviesi aikana pääset tekemään energiatunneleiden perusvesipumppaamoiden kunnossapitotöitä.  
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta innokkuutta työskennellä yhdessä huipputiimin kanssa. Onhan sinulla takanasi materiaali-, kone- tai energiatekniikan AMK- tai DI-opintoja? Toivomme, että tarpeen vaatiessa pystyisit työskentelemään ilta- ja yöaikaan sekä joustamaan työajoissa kiireellisempinä aikoina. Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja B-ajokorttia. Työturvallisuuskortti on plussaa, mutta tarvittaessa autamme sinua sen hankkimisessa ennen kesätyön alkua. 
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista, joustavaa ja aktiivista työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Arto Sivoselta soittamalla numeroon 0408494479, hän on parhaiten tavoitettavissa 17.2. alkaen arkisin klo 07.30–14.30. 
 
Yhdistetään voimat! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot