(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kaukolämpöasentaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme kaukolämpöasentajaa Helenin kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkolle. Työskentelet kesän aikana koko Helsingin alueella maan päällä ja maan alla Suomenlinnasta Suutarilaan. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty?

Pääset työskentelemään kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon kunnossapidon monipuolisten tehtävien parissa. Työpäiväsi aikana muun muassa huollat ja tarkistat verkostojen kaivoja sekä asiakaslaitteita, ja lisäksi teet niihin liittyviä käyttötöitä. Tehtävät pitävät sisällään myös verkoston osien tyhjennys-, täyttö- ja käyttöönottotöitä. Työpäiviesi aikana pääset tekemään energiatunneleiden perusvesipumppaamoiden kunnossapitotöitä.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta innokkuutta työskennellä yhdessä huipputiimin kanssa. Onhan sinulla takanasi toisen asteen kone- tai energiatekniikan alan opintoja? Toivomme, että tarpeen vaatiessa pystyisit työskentelemään ilta- ja yöaikaan sekä joustamaan työajoissa kiireellisempinä aikoina. Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja B-ajokorttia. Työturvallisuuskortti on plussaa. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista, joustavaa ja aktiivista työkaveria. 

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme, että pystyisit työskentelemään kanssamme viimeistään kesäkuun alusta vähintään elokuun loppuun asti. Tehtävä on kokoaikainen ja pääsääntöisesti päivätyö, mutta olisi hienoa, jos tarpeen vaatiessa pystyisit työskentelemään myös ilta- ja yöaikaan. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Janne Väätäjältä soittamalla numeroon 050 511 0049, hän on parhaiten tavoitettavissa ma 20.1. klo 12.00-15.00 ja ma 27.1. klo 12.00-15.00. 

Yhdistetään voimat!