(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Kalustovastaava, Cramo, PKS
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Haemme Cramolle Vantaan Ylästöön kesäksi

KALUSTOVASTAAVIA

Kalustovastaavan roolissa vastaat keskittämispisteen kaluston vastaanottoon ja keräilyyn, varastointiin ja luovutukseen liittyvistä tehtävistä, kuten huototilausten tekemisestä ja sopimusten kirjaamisesta ja päättämisestä. Pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Työsuhde on kokoaikainen ajalla 1.6.-31.8. Työvuorot sijoittuvat toimipisteen aukioloajoille, klo 7-16 välille. Työsopimus tehdään StaffPointin kanssa.


WE ARE SHAPERS
Olemme jännittävällä matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.


Edellytämme sinulta

- Vähintään 18-vuoden ikää
- Hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivista ja reipasta asennetta sekä ripeyttä ja oma-aloitteisuutta
- Kykyä tehdä fyysistä työtä


Tarjoamme sinulle

Arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.


Arvostamme

- Trukin käyttötaidon sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi