Kesätyö: Kalusteasentaja Raaheen
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Etsitkö kesätöitä Raahesta ja sinulta sujuvat sukkelasti niin kalusteiden kokoaminen kuin muutot? Haemme nyt Raaheen määrä- ja kokoaikaiseen kesälomasijaisuuteen

KALUSTEASENTAJAA

Mitä kesätyöhösi kuuluu?
Tehtävä pitää sisällään esimerkiksi toimistomuuttoihin liittyviä kalusteasennuksia, tilajärjestelyitä ja muuttoja.

Tarjoamme  sinnulle määrä- ja kokoaikaisen kesätyöpaikan, missä työvuorot ovat arkisin kello  07.00-15.30.

Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi muuttopalveluista tai huonekaluliikkeestä. Tavallisimmat työkalut kuten ruuvimeisseli ja porakone pysyvät sinulla kädessä. Tiedät miten huonekalujen siirtäminen onnistuu niin, että sekä ihmiset, että tavarat siirtyvät turvallisesti tilasta toiseen. 

Tässä tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asiakaspalveluasennetta. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja B-ajokortti. Kaikilla kohteessa työskenteleviltä edellytetään työturvallisuuskorttia ja hyvää työturvallisuusajattelua. 

Milloin ja miten hakea tätä kesätyöpaikkaa?
Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa ja sitoutunut noudattamaan kampanjan periaatteita. Käy lukemassa lisää siitä, miten periaatteet toteutuvat Coorilla käytännössä, sekä työtehtävistä nettisivuillamme osoitteessa www.coor.fi Coorin sometileiltä Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).

Kuulostiko tämä sinun kesätyöpaikaltasi? Hae tehtävää 21.3. mennessä hakulomakkeella. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Översti tero.översti@coor.com.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot