Kesätyö – Kalliorakennesuunnittelun harjoittelija
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Ilmalan toimipisteeseen Helsinkiin 
KALLIORAKENNESUUNNITTELUN HARJOITTELIJAA 

Kestävä kehitys vaatii suunnittelun ja toteutuksen renessanssia, asuuko sinussa maailman tarvitsema pieni tai suuri insinööri ratkaisemaan ongelmat? Haemme kesäksi osaajaa kalliorakenteiden suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin – se voit hyvinkin olla sinä myös monipuolisella taustalla.

Me teemme aidosti kestäviä ratkaisuja tulevaisuutta varten ja tarjoamme motivoivia työtehtäviä. Räätälöimme työnkuvasi osaamisesi ja kiinnostukseksi mukaan. Matalassa organisaatiorakenteessa pääset vaikuttumaan projektisi ja ryhmäsi toimintaan. Toivomme sykkivää insinöörisydäntä. 

Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat Sörnäisten tunnelin itäpään suunnittelu Kalasatamasta Pasilaan -allianssissa sekä rautatiehankkeet kuten Espoon rautatietunnelin korjaussuunnittelu ja Espoo-Salo oikoradan Espoo-Kirkkonummi osuuden kolme tunnelia. Kesällä pääset myös tutustumaan työmaiden toimintaan. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet vähintään kolmannen vuoden insinööri-/DI -opiskelija tai vastavalmistunut, ja osallistunut opinnoissasi kalliorakentamisen kursseihin. Uskallat kysyä, olet utelias ja oma-aloitteinen sekä motivoitunut oppimaan uutta. Ammattitaitoiset tiimiläisesi opastavat sinua työssäsi ja koulutamme tarvittavat ohjelmistot. Aikaisempi ohjelmisto-osaaminen (esim. AutoCAD) katsotaan eduksesi.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. 

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot