Kesätyö: Kaksi ohjaajaa/lähihoitajaa Lohjalle

Aspa Palvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme kahta ohjaajan kesäsijaista Aspa-koti Kuparikulmaan Lohjalle. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ajalla 1.6.-31.8.2021. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin.

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi.

Mukavan työn ja tiimin lisäksi tarjoamme hyvät edut: työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

EDELLYTYKSET:

- Sote-alan opiskelija, jolla 2/3 opinnoista suoritettuna tai jo valmistunut lähihoitaja/sairaanhoitaja/sosionomi.

- Rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (valmistuneet).

- Sitoutuminen Aspan arvoihin ja henkilökeskeiseen toimintatapaan.

Eduksi katsomme voimassa olevan EA-koulutuksen, hygieniapassin, lääkehoidon koulutuksen sekä kokemuksen sote-alalta, erityisesti vammais-, mielenterveys- ja päihdetyöstä.


Hakuaika päättyy 19.04.2021. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aspa-kodin johtaja Jarno Keskinen, p. 040 823 1428.

Tervetuloa kesäsijaiseksi meidän tiimiin, Aspa-koti Kuparikulmaan!

Aspa-koti Kuparikulma tarjoaa palveluasumista ja tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille ihmisille. Lisäksi Kuparikulma tarjoaa ammatillisen tukihenkilötoiminnan palvelua Läntisellä-Uudellamaalla. Palvelun asiakkaina ovat mielenterveyskuntoutujat, eri tavoin vammaiset henkilöt, maahanmuuttajat ja aikuissosiaalityön asiakkaat.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Aspa-kodin johtaja Jarno Keskinen, p. 040 823 1428.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta