Kesätyö: Kaksi ohjaajaa/lähihoitajaa Helsinkiin

Aspa Palvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme KAHTA OHJAAJAA kesäsijaisuuksiin Helsingissä sijaitsevaan Aspa-koti Manteliin. Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen aikavälille 1.6.-31.8.2021. Työ on kolmeen vuoroon sijoittuva, sisältäen viikonlopputyötä.

Ohjaajan työ on monipuolista avustamista, ohjaamista ja tukemista kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Sinun tehtävänäsi on tämän tuen tarjoaminen ja arjen toiminnassa avustaminen. Meillä tilanteisiin on tärkeä mukautua asiakkaita kuunnellen.

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi. Mukavan työn ja tiimin lisäksi tarjoamme hyvät edut: Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi, ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä vuosittaisilla tyky-päivillä. Palkkauksessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

EDELLYTÄMME SINULTA

- vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai 2/3 suoritettuja sote-alan tutkinnon opintoja

- lääkehoidon koulutusta (LOP tai LOVe) tai valmiutta osaamisen hankkimiseen sekä hygieniapassia

- rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin

- sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan

EDUKSI KATSOMME voimassa olevan EA-koulutuksen sekä aikaisemman kokemuksen sosiaali- tai terveysalalta.


Hakuaika päättyy 30.4.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Tanja Kullström, p. 050 918 7028.

Tervetuloa meidän tiimiin kesätöihin, Aspa-koti Manteliin!

Aspa-koti Manteli on kahdeksan paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Helsingissä. Asiakaskuntamme koostuu aikuisista aivovammaisista henkilöistä, jotka tarvitsevat ohjausta ja huolenpitoa arkensa tueksi vuorokauden kaikkina aikoina. Jokaisella asiakkaalla on oma koti, sekä mahdollisuus viettää aikaa yhteisissä tiloissa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta