(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kahvilatyöntekijöitä Aurlahteen
LB2 Living Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2018
LB2 Living Oy
Toimenkuva
Haetaan Lohjan Rivieralle, Aurlahteen Kahvilatyöntekijöitä!

Taas lähestyy se aika vuodesta, kun kaikki keräävät kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttavat rannalle veneiden alle asumaan ja juhlimaan. Siksi kaipaammekin joukkoomme osaavia asiakaspalvelijoita tuottamaan jokaiselle luunsa rannalle roudanneelle auringonpalvojalle ikimuistoisen kokemuksen ja luomaan asiakaspalveluhenkisyydellään palkanmaksajillemme pakonomaisen tarpeen tulla luoksemme yhä uudestaan kera kavereiden ja sukulaisten.

Työtehtäviin kuuluu yksinkertaisten, mutta sitäkin maistuvampien ruokien valmistus sekä yleiset kahvilatoimintaan liittyvät ja liittymättömät askareet.
Odotamme sinulta
Yrityksemme ajatusmaailman keskipisteenä on yksi sana - hauskuus, joka ulottuu kaikkeen tekemiseemme. Joten jos hevosenkengän muoto suupielissäsi on valahtanut väärinpäin, et ikävä kyllä ole etsimämme henkilö ja voit lopettaa lukemisen tähän.
Koulutus ja työkokemus
Ja kun kerran olemme tarjoamassa maailman (tai ainakin Aurlahden) parasta (tai ainakin toiseksi parasta) kesäduunia upeilla (tai ainakin ihan ok) työkavereilla höystettynä, uskallamme myös esittää vaatimuksia haettaville henkilöille:
- Asiakaspalvelukokemus ravintola-/kahvila-alalta on välttämätön
- Takataskustasi pitää löytyä läjä kortteja, koska Suomi… Eli hygienia- ja anniskelupassi ovat pakollisia (ne ehdit vielä suorittamaankin, jos sattuvat pakastasi uupumaan) ja eduksi lasketaan EA-kortit, järjestyksenvalvojakortti ja kaikki muut alaan liittyvät lompakonkoristeet
- Jos haluat asettaa kirsikan kakun päälle ja todella erottua joukosta, heität tiskiin diplomin suoritetusta SUP-ohjaajakurssista
- Olet joustava, koska mekin olemme
- Olet luonteeltasi lehmänkaltainen, ainakin hermojen osalta. Yhtenä syynä tähän on väistämättömät animaaliset kiireet parhaimpina kesäpäivinä ja toisena syynä on omalaatuinen pomo, joka olettaa että sinä olet aina kärryillä kaikesta, vaikkei sitä itse välttämättä ole.
Muut tiedot
Työajat vaihtelevat omien työskentelymahdollisuuksiesi ja asiakkaidemme tarpeen mukaan, sijoittuen täten pääsääntöisesti aamun ja myöhäisillan välimaastoon viikon jokaisena päivänä. Työt alkavat toukokuun lopussa, jonka jälkeen vedämme täydellä höyryllä eteenpäin palvellen asiakkaita päivittäin (myös räntäisempinä päivinä) aina elokuun puoleen väliin saakka. Sitten oravat palaavat pyöriinsä ja mielivaltaisuus astuu määrääväksi tekijäksi aukiolojen suhteen ja auki ollaan lähinnä viikonloppuisin. Tulemme tarvitsemaan sekä täysillä tunneilla paahtavia suorittajia, että silloin tällöin töihin anottavia puurtajia. Kesän jälkeen tulee mahdollisuuksia satunnaisiin vuoroihin ympäri vuoden.

Lisätietoja tehtävästä antaa juurikin tuo aiemmin mainittu outous, Riku Loman, puhelinnumerosta 040 307 5406 arkisin 9-15. Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä.
Kesto
Toukokuun lopusta elokuun puoliväliin
Lisätietoja
Riku Loman, Riku.Loman@vmp.fi, 040 307 5406
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2018 mennessä.