Kesätyö: Juomalaiteasentaja
Oy Sinebrychoff Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme työntekijöitä juomalaitteiden kunnostukseen kesäsesongin 2022 ajaksi

Kiinnostaisiko työ juomalaitteiden kunnostuksen parissa? Haemme laitepalveluumme työntekijöitä kunnostamaan juomalaitteita kesäsesongin 2022 ajaksi. Työ alkaa toukokuun alussa ja päättyy elokuun loppupuolella.

Sinebrychoffin juomalaitepalvelu vastaa asiakkaille toimitettavista kylmälaitteista, pulloautomaateista, oluthana- ja post-mix-laitteista sekä niiden toimivuudesta. Juomalaiteasentajana saat arvokasta kokemusta erilaisten juomalaitteiden kunnostuksesta sekä pääset työskentelemään huippubrändien parissa!

Juomalaiteasentajana tehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti juomalaitteiden ja kylmäkaappien huolto-, kunnostus- ja puhdistustehtävät. Työpaikka sijaitsee Keravalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työ on päivätyötä.

Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta ja/tai meneillään olevia opintoja tekniseltä alalta ja kiinnostusta työskennellä erilaisten laitteiden ja koneiden parissa. Olet myös näppärä erilaisten järjestelmien ja ohjelmien kanssa (mm. Microsoft Office). Englannin kielen taidosta on etua tehtävässä. Lisäksi arvostamme reipasta ja palveluhenkistä asennetta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavat työkaverit, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen henkilöstöedut. Meillä Keravalla on myös oma henkilöstöravintola, kuntosali ja työterveysasema. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (SEL).

Henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Käymme yhdessä parempaan huomiseen, tähtäämme parempaan erityisesti neljässä osa-alueessa; NOLLA hiilijalanjälkeä, NOLLA vesihukkaa, NOLLA vastuutonta juomista ja NOLLA työtapaturmaa. Ensimmäisen tavoitteen saavutimme jo 2021, valmistamme juomamme nyt hiilineutraalisti. Muiden Yhdessä kohti NOLLAA -tavoitteiden osalta pyrimme siihen, että vedenkäyttömme on puolitettu, suomalainen alkoholikulttuuri on kohtuullisempaa ja työpaikkamme on turvallisempi kuin koskaan aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.

Hakuaika päättyy viimeistään 6.3.2022. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548357
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kokoonpano, kunnossapito ja huolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: HR-osasto p. 050 526 7225 keskiviikkoisin klo 13 – 14, alkaen 19.1.2022. Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse peopleFI@carlsberg.com.