(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Junior Solution Specialist (Tampere)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Kiinnostaisiko sinua kesätyö verkonhallintajärjestelmien parissa? Oletko kiinnostunut servereistä, tietokannoista ja tietoliikenneverkoista? Tämä kesätyö saattaa silloin olla juuri sinulle! 

Haemme nyt kesätyötekijää Junior Solution Specialist-tehtävään Elisan Tuotanto-yksikköön Network Element Management -tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomien ajaksi. Työntekopaikkana on Tampereen Ratinassa sijaitsevat Elisan toimistotilat. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään verkonhallinnan ammattilaiseksi. Pääset osaksi mukavaa ja kannustavaa työyhteisöä ja tekemisen meininkiä yhteen Suomen parhaimpiin työpaikkoihin! Meillä joustavuus, vastuu ja loistavat esimiehet ovat tärkeitä, ja panostamme kovasti työntekijöidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Täällä pääset oppimaan ja haastamaan itseäsi rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä. Kurkkaa täältä 10 syytä tulla kesäksi Elisalle! 

Päätehtävänäsi on toimia junior asiantuntijana verkonhallintajärjestelmien ylläpidossa, häiriöhallinnassa ja järjestelmäkehityksessä. Samalla osallistut OSS-järjestelmien ja projektien läpivientiin teknisenä asiantuntijana. 

Menestyt tässä kesätyössä varmasti, mikäli seuraavat kohdat pätevät sinuun ja osaamiseesi: 

 • Sinulla on kokemusta Linux ja Windows käyttöjärjestelmistä. 
 • Hallitset perustiedot tietoliikennetekniikasta ja tietoturvasta. 
 • Sinulta löytyy tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja. Olet jo edennyt opinnoissasi. 
 • Kommunikoit sujuvasti sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi. 
 • Sinulla on mahdollisuus osallistua myös normaalien työaikojen ulkopuolella tapahtuviin järjestelmäpäivityksiin tai viankorjauksiin 

Erityisesti ilahdumme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta yhdestä tai useammasta seuraavista osa-alueista: 

 • Erilaisten IT-, OSS- tai NMS-järjestelmien ylläpitotehtävistä ja käyttäjähallinnasta 
 • VMWare ja/tai OpenStack virtualisointialustoista 
 • RHEL, CentOS, SLES, Solaris, Windows Server, HP UX käyttöjärjestelmistä 
 • Tietokannoista (mm. Oracle, PostgreSQL, MS SQL) 
 • Projektitoiminnasta ja häiriöhallinnasta 
 • Jos esim. ITIL, SLA, TCP/IP, VLAN, vSphere, Horizon, XML, REST, JSON, perl, SQL, Python ovat sinulle entuudestaan tuttuja termejä

Millaista tyyppiä etsimme? 

Suhtaudut positiivisesti uusiin haasteisiin ja haluat jatkuvasti oppia lisää uutta. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukykyä ja ennen kaikkea oma-aloitteisuutta. Osaat ajatella ja yhdistellä asioita analyyttisesti ja loogisesti, ja sinulla on määrätietoisuutta ja tahtoa viedä aloitetut tehtävät loppuun saakka. Kykenet avoimeen tiedonvaihtoon oman ryhmän kollegoiden ja sidosryhmien kanssa. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. 

Mikäli osaamisesi, kiinnostuksesi ja tämä kesätyö osuvat kohdalleen niin pistäthän hakemusta tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Laine, 0503451654, jouni.laine(a)elisa.fi.