(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Junior Solution Specialist, Service Assurance (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Kiinnostaako sinua kesätyö Elisan teknologian ja palveluiden toimivuuden varmistamisen prosessien ja tietojärjestelmien parissa? Haemme kesätyötekijää Junior Solution Specialist-tehtävään Elisan Tuotanto-yksikköön Service Assurance -tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomien ajaksi. Työntekopaikkana on Helsingin Pasilassa sijaitsevat Elisan toimistotilat.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään tietohallinnon vakiomuotoisen toiminnan ja käytönvarmistamisen-alueen osaajaksi. Päätehtävänäsi on toimia junior-asiantuntijana tietohallinnon Service Assurance -tiimissä järjestelmäkehityksessä ja -ylläpidossa. Työ sisältää järjestelmien toimintaan perehtymistä, niiden kehittämistä sekä dokumentointia. Osallistut myös käynnissä oleviin järjestelmäkehitysprojekteihin tiimin jäsenenä omaa asiantuntemustasi hyödyntäen.

Pääset osaksi mukavaa ja kannustavaa työyhteisöä ja tekemisen meininkiä yhteen Suomen parhaimpiin työpaikkoihin! Meillä joustavuus, vastuu ja loistavat esimiehet ovat tärkeitä, ja panostamme kovasti työntekijöidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Täällä pääset oppimaan ja haastamaan itseäsi rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä. Kurkkaa täältä 10 syytä tulla kesäksi Elisalle! 


Menestyt tässä kesätyössä varmasti, mikäli seuraavat kohdat pätevät sinuun ja osaamiseesi: 

  • Sinulla on kiinnostusta palveluiden mittaamisesta ja valvonnasta. 
  • Hallitset perustiedot tietoliikennetekniikasta ja tietoturvasta. 
  • Sinulta löytyy tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja. Olet jo edennyt opinnoissasi. 
  • Kommunikoit sujuvasti sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi.

Erityisesti ilahdumme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta yhdestä tai useammasta seuraavista osa-alueista: 

  • Erilaisten IT- tai OSS-järjestelmien toiminnan mittaamisesta ja raportoinnista. 
  • Projektitoiminnasta, häiriöhallinnasta, testauksesta ja valvonnasta.
  • Jos esim. ITIL, SLA, ITSM, SNMP ja passiivi-/aktiivimonitorointi ovat sinulle tuttuja käsitteitä entuudestaan.

Millaista tyyppiä etsimme? 

Suhtaudut positiivisesti uusiin haasteisiin ja haluat jatkuvasti oppia lisää uutta. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukykyä ja ennen kaikkea oma-aloitteisuutta. Osaat ajatella ja yhdistellä asioita analyyttisesti ja loogisesti, ja sinulla on määrätietoisuutta ja tahtoa viedä aloitetut tehtävät loppuun saakka. Kykenet avoimeen tiedonvaihtoon oman ryhmän kollegoiden ja sidosryhmien kanssa. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. 

Mikäli osaamisesi, kiinnostuksesi ja tämä kesätyö osuvat kohdalleen niin pistäthän hakemusta tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Magnus Olander, +358 50 350 8223, Magnus.Olander (at) elisa.fi