(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Junior Solution Specialist (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Kiinnostaako kesätyöpaikka Suomen parhaimpiin kuuluvassa yrityksessä Elisassa? Tiedätkö mitä ovat esimerkiksi palomuurit ja palvelimet? Ja ennen kaikkea, haluatko päästä IT-alalle saamaan näkökulmaa siihen, mitä tekeminen on nyt sekä mitä se tulee olemaan tulevaisuudessa?

Hienoa jos nyökkäilit, sillä haemme nyt IT Platform and Hosting Services -tulosyksikön Service Delivery osastolle Junior Solution Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi.  Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä uusimpien teknologiaratkaisujen parissa, joilla on vaikutusta monen suomalaisen arkeen. Työssä sinua tukee ja kannustaa asiantunteva tiimimme.

Junior Solution Specialistina pääset ensisijaisesti työskentelemään työnohjaukseen liittyvien työtehtävien parissa. Osaamisen kehittyessä pääset haastamaan itseäsi infran ylläpitoon liittyvissä työtehtävissä. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sillä työhösi kuuluu häiriöilmoitusten ja työpyyntöjen käsittely. Vastuullasi on myös  järjestelmien laitteiston, käyttöjärjestelmien sekä sovellustason valvonta. Ensisijainen työpisteesi sijoittuu Helsingin Pasilaan.

Onnistumisen avaimet ovat:

  • perustason ymmärrys tietoliikenneverkoista tai palvelinympäristöistä
  • asiakaspalveluhenkisyys
  • hyvät yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaidot
  • kyky ylläpitää tiimissä rakentavaa tiedonvaihtoa

Tarjoamme sinulle nopeasti kehittyvän työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ja uudistamaan osaamistasi nykyaikaisten teknologiaratkaisujen parissa.

Me Elisalla teemme yhdessä töitä määrätietoisesti ja innostamme toisiamme tekemään parhaansa, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään teknologiaratkaisujen parissa, unohtamatta herkullisia työsuhde-etuja. Meillä joustavuus ja vastuu ovat tärkeitä, ja panostamme kovasti työntekijöidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Täällä pääset oppimaan ja haastamaan itseäsi rennossa ja asiantuntevassa tiimissä.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja Pekka Konttiselta puhelimitse 050 506 5794 tai sähköpostilla pekka.konttinen@elisa.fi. 

Tehtävässä toimiminen vaatii täysi-ikäisyyttä ja teetämme valitulle henkilölle  perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Laita hakemusta tulemaan, lähetä samalla videotervehdys ja kerro siinä lisää itsestäsi, niin pääsemme mahdollisesti jatkamaan keskusteluja haastatteluiden merkeissä