(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Junior asennustyönjohtaja, kokoaikainen, Parmaco Oy, Pääkaupunkiseutu
Parmaco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Kesätyö, Junior asennustyönjohtaja, kokoaikainen, Parmaco Oy, Pääkaupunkiseutu

Oletko kiinnostunut työskentelemään rakennusalalla? Oletko ratkaisukeskeinen ihminen, joka haluaa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior asennustyönjohtaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Parmaco Oy:lle, kokoaikaista Junior asennustyöjohtajaa kesäksi Pääkaupunkiseudulle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tulet työskentelemään yhteistyössä kokeneemman työnjohtajan kanssa, ja työtehtäviisi kuuluu avustaminen mm. työ- ja ympäristöturvallisuudesta huolehtimisessa, sidosryhmien välisessä yhteistyössä, katselmuksien hoitamisessa, tehtäväsuunnittelussa ja aikataulutuksessa sekä työn toteutuksen valvonnassa. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä, mutta sitäkin enemmän motivaatiota ja halua työskennellä työmaalla. Mikäli tykkäät enemmän paperitöistä ja haluaisit esimerkiksi vastata työmaa hankinnoista, niin otamme mielellämme vastaan myös sinun hakemuksesi.

Parmaco Oy on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco-rakennukset valmistetaan heidän omissa tehtaissaan Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi heidän asiakkaitaan ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihto Parmacolla vuonna 2017 oli 101 miljoonaa euroa ja heidän palveluksessa on 200 henkilöä. Markkina-alueita ovat Suomi ja Ruotsi. http://www.parmaco.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Työ- ja ympäristöturvallisuudesta huolehtiminen
 • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa (viranomaiset, omat aliurakoitsijat, suunnittelijat)
 • Katselmuksien hoitaminen
 • Tehtäväsuunnittelu ja aikataulutukset
 • Työn toteutuksen valvominen

Odotamme sinulta

 • Teknisen alan tutkintoa tai käynnissä olevia korkeakouluopintoja (rakennusala, talotekniikka, infrarakentaminen, kiinteistöjen kunnossapito)
 • Ajokorttia

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Päästä mukaan nopeisiin ja palkitseviin projekteihin
 • Kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi
 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallasi
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.4.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.