(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Järjestyksenvalvojia (PRJV) metro- ja raitioliikenteeseen
Palmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme nyt Palmian turvallisuuspalveluihin VUOSILOMANSIJAISIA metro- ja raitioliikenteeseen kesäkaudelle 2021. Työt alkavat kevään ja alkukesän aikana.

Työtehtäviisi kuuluu järjestyksenvalvonta Helsingin ja Espoon metro- ja raitioliikenteessä. Arvostamme suuresti hyvällä asiakaspalveluasenteella toimivaa tekijää, jolla on halua oppia uutta ja kehittyä turvallisuusalalla. Et hätkähdä tiukempaakaan tilannetta, vaan otat tilanteen haltuun nopeasti tarpeen vaatiessa. Toivomme työkavereiksi henkilöitä, jotka operoivat luontevasti sekä tiimissä että itsenäisesti.

Edellytyksiä tehtävässä aloittamiseen ovat

-18 vuoden ikä ja nuhteeton tausta
-sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
-vartijakortti, järjestyksenvalvojakortti ja voimankäyttövälinekoulutukset (teleskooppipatukka ja kaasusumutin)

Psst! Ei tarvitse lannistua, jos sinulta puuttuu jokin kortti tai koulutus. Järjestämme tarvittaessa koulutukset kevään aikana ennen työsuhteen alkua.

Tarjoamme ainutlaatuisen kesätyön hyvässä seurassa. Työskentelet mielenkiintoisessa kohteessa ja saat hyvän startin tehtävään kattavalla perehdytyksellä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä kesän jälkeen pidempiaikaisesti.

Kerro hakemuksessasi miksi haluat työllistyä tulevana kesänä turvallisuusalalle palveluhenkisiin tehtäviin. Toimi nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Jätä siis rohkeasti hakemuksesi järjestelmäämme, sillä haluamme tutustua sinuun paremmin! Hakuaika päättyy 28.2.2021.

Lisätietoja tehtävistä antaa Palmian turvallisuuspalveluiden rekrytoija Jonna Mutka. Jonnan tavoitat arkisin klo 12-14 numerosta 040 128 6497.