(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Järjestyksenvalvojia (PRJV) metro- ja raitioliikenteeseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä

Palmian turvallisuuspalvelut suunnittelee ja toteuttaa palvelukokonaisuuksia yhdistelemällä laajaa turvapalveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa asiakkaan tavoitteista lähtien ja kustannustehokkaasti. Huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta pääkaupunkiseudulla.

Haemme turvapalveluihin VUOSILOMANSIJAISIA kesäkaudelle 2019.

Tehtäviin kuuluu JÄRJESTYKSENVALVONTA Helsingin ja Espoon metro- ja raitioliikenteessä. Tarjolla on noin 50 työpaikkaa eripituisissa työsuhteissa toukokuusta alkaen.

Haluamme palkata sinut, jolla on erinomainen palveluasenne, halu oppia uutta ja kehittyä, kykyä toimia tiimissä ja ottaa tilanne haltuun tarpeen vaatiessa.

Tarjoamme:
-kaupungin parhaat työkaverit ja tutkitusti tyytyväiset matkustaja-asiakkaat
-koulutuksen tehtäviin
-vaihtelevia ja mielenkiintoisia työkohteita
-osa-aikaisia ja kokoaikaisia työskentelymahdollisuuksia
-erilaisia henkilöstöetuja
-mahdollisuuden keikkailla jo ennen toukokuuta
-mahdollisuuden työllistyä kesän jälkeen pidempiaikaisesti

Edellytämme hakijoilta:

-18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa
-positiivista palveluasennetta ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta itsenäiseen päätöksentekoon
-sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Erilaiset asiakaskohtaamiset ovat sinulle luontevia, etkä hämmenny uudessa tilanteessa. Haluat olla mukana jatkuvasti uudistuvan Palmian toiminnassa ja jättää jälkesi hyvän palvelun tekijänä.

Palvelualan työkokemus, voimassaoleva vartijakortti ja järjestyksenvalvojakortti luetaan eduksesi. Työn alkaessa sinulla tulee olla voimassaoleva vartija- ja järjestyksenvalvojakortti.
Tarvittaessa koulutamme puuttuvat kortit kevään aikana.

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit työllistyä tulevana kesänä turvallisuusalalle palveluhenkisiin tehtäviin. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo: 10.00-15.00:
Palveluesimies Jouni Vilhunen (puh. 040 649 3323)