Kesätyö: Jälkiselvittäjä
Sinebrychoff Supply Company Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme jälkiselvittelijöitä kesäsesongin 2021 ajaksi

Kesätöihin raikkaiden juomien pariin? Haemme toimitusketjun jälkiselvitykseen ja saldohallintaan jälkiselvittelijöitä kesäsesongin 2021 ajaksi.

Osasto kuuluu toimitusketjun yksikköön, jonka tavoitteena on tehdä Sinebrychoffista juomateollisuuden paras tavarantoimittaja. Tavoitteeseen pyritään toimimalla ammattitaitoisesti ja huomioimalla asiakkaamme. Toiminta perustuu tiiviisti myynnin ennusteprosessiin.

Jälkiselvittäjänä varmistat tehokkaan ja asianmukaisen toimitusten käsittelyn ja laskutuksen seurannan. Käsittelet mm. noutotilauksia, asiakaspalautteita, reklamaatioita ja tapahtumatoimituksia sekä kirjaat lähetetallennukset ja varastotäydennykset järjestelmäämme. Lisäksi palvelet positiivisella asenteella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Tehtävä edellyttää hyvää Excel-osaamista, SAP-tuntemusta sekä englannin kielen taitoa. Katsomme tehtävään soveltuvan kaupallisen alan koulutuksen ja/tai opinnot kaupalliselta alalta (esim. taloushallinto, kirjanpito) sekä kokemuksen taloushallinnon tehtävistä eduksi. Arvostamme yhteistyötaitoja, tarkkuutta ja asiakasystävällistä asennetta työhön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ison yrityksen edut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden TES).

Kesätyön kesto on toukokuusta elokuuhun saakka. Työ on päivätyötä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-osasto (09) 2949 9397 tiistaisin klo 13 – 14, alkaen 2.2.2021.

Hakuaika päättyy 14.3.2021. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä teemme haastatteluja ja valintoja jo hakuaikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää järjestelmämme kautta TÄÄLTÄ.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot