Kesätyö, jäätelökioskin esimies, Alma
Go On Seinäjoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2021

Nyt tarjolla monipuolinen ja sopivasti haastava kesätyö!
Haemme asiakkaallemme Hotelli-Ravintola Alman JÄÄTELÖKIOSKIIN ESIMIESTÄ kesälle 2021!
Hotelli-Ravintola Alman jäätelökioski on yksi Seinäjoen tunnetuimpia ja kävijämäärältään isoimpia kioskeja joita Seinäjoelta löytyy ja jäätelöt ovat vertaansa vailla!

Etsimämme henkilö omaa iloisen ja positiivisen asenteen, on oma-aloitteinen ja tunnollinen.
Kestää kesän kiireessä painetta ja häneltä löytyy jämäkkyyttä esimiestyöhön.

Työtehtäviin kuuluu jäätelökioskin asiakaspalvelutehtävät, tilausten tekoa ja hallintaa, laadun tarkkailua, siisteydestä huolehtimista, sekä kioskin päivittäisestä toiminnasta vastaaminen.

Työt alkavat huhtikuun lopussa, painottuen toukokuun ajan viikonlopuille. Kesäkuusta elokuun puoleen väliin tarjoamme työtunteja keskimäärin 90h/3vkossa. Kioski on auki jokaisena kesän päivänä.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen kesätyön, jossa pääsee kehittämään omaa osaamistaan asiakaspalvelussa, sekä esimiestyössä. Tässä työssä ei varmasti yksikään päivä ole samanlainen. Oletko sinä valmis ottamaan vastuullesi Seinäjoen tunnetuimman jäätelökioskin? Työhön saat hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7. Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme ja paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436183
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki