(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: IT Test Automation Trainee
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Telian IT -yksikköön ja vietä elämäsi kesä Telialla!  

 

Nimeni on Heikki Mäkinen ja vastaan Telia FI IT Quality and Compliance Management -tiimistä. Etsin laadun varmistamisesta tai testausautomaatiosta kiinnostuneita teknisen tai kaupallisen alan opiskelijoita vahvistamaan tiimiä kesän aikana.  

 

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa! 

 

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2020 Helsinkiin. 

 

Tässä roolissa pääset avustamaan tiimiä muun muassa seuraavissa tehtävissä: 

  • Uusien toimintojen testaaminen ja kokeileminen sekä testauksen edistymisen raportointi
  • Havaittujen ongelmien kuvaus ja raportointi
  • Ongelmien selvittely yhdessä toteuttajien ja määrittelijöiden kanssa
  • Osaamistasosta riippuen mahdollisuus tutustua myös testausautomatisointivälineisiin ja asennusprosesseihin 

 

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Tehtävässä pääset aitiopaikalle tutustumaan ketterän kehityksen toimintamalliin ja kuinka laatu nivotaan mukaan jokaiseen määrittelyn ja kehityksen vaiheeseen. Tehtävissäsi opit sekä uudesta teknologiasta että laadunvarmistuksesta ja siihen liittyvistä moderneista työkaluista. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. 

 

Meillä on myös tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin. 

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme 

  • Olet koulussa ja tähtäät tekniseen tai kaupalliseen tutkintoon tai olet juuri valmistumassa.
  • Olet tavoitteellinen ja omatoiminen tiimipelaaja ja sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi.
  • Tartut heti toimeen ja uskallat kertoa meille myös omia ajatuksiasi ja ideoitasi.
  • Olet kiinnostunut Teliasta ja siitä mitä yrityksemme tekee ja haluat oppia toimialastamme lisää kesätyöjaksosi aikana.
  • Arvostamme aikaisempaa kokemusta ketterästä kehitysmallista ja laadunvarmistamisesta mutta se ei ole välttämätöntä pärjätäksesi tehtävässä. Sen sijaan edellytämme, että sinulla on sammumatonta janoa oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti.
  • Toimimme mm. seuraavien sovellusten ja teknologioiden kanssa: Salesforce, JIRA, Robot Framework. Jos joku noista on sinulle tuttu, muistathan mainita siitä hakemuksessasi. 

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä 

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua testaamista, havaittujen ongelmien raportointia, asioiden selvittelyä sekä uusiin välineisiin ja prosesseihin tutustumista. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita. Päivän aikana saatat tavata niin liiketoiminnan edustajia, teknisiä guruja kuin hankejohtoa. Meillä kaikki työskentelevät yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 01.03.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

 

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttaviaoita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa minulle ja kysyä lisää tehtävästä: Heikki Mäkinen, 0407171380.

#teliakesä #VKD20