(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: IT System Specialist
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Telian IT-yksikköön ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Nimeni on Tarja Miikki ja vastaan Telia Suomen IT Busines Support Systems - yksiköstä. Tiimini on joukko huippuosaajia ja hyvä huumori ja tekemisen into yhdistävät meitä. Etsimme nyt yhdessä uutta tiimipelaajaa joukkoomme Helsinkiin vastaamaan laskutuksen ja myynnin IT-järjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta IT Billing & Mediation -tiimissä.

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Päivän aikana saat hoitaa erilaisia IT-järjestelmien ylläpitoon ja kehitykseen liittyviä tehtäviä. Järjestelmien koodauksen meillä hoitaa ulkoiset partnerimme. Sinä toimit yhdessä sisäisten ja ulkoisten partneriemme kanssa ja varmistat, että IT-järjestelmien ylläpito toimii SLA:n mukaan. Pääset myös ratkomaan IT-järjestelmiin liittyviä teknisiä ongelmatilanteita ja tukemaan sidosryhmiämme ylläpitotyössä. Kehitämme osaamistamme myös jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua esimerkiksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia ehkä ensimmäistä kertaa IT System specialist’in tehtävissä. Pääset näköalapaikalle IT-järjestelmien ytimeen mielenkiintoisessa ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos esim. on tarve tehdä opintoja työn ohessa. Ja jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

  • Opiskelee teknisen alan opintoja (esim tietotekniikka/tietoliikenne)
  • On utelias työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa
  • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • Tarttuu rohkeasti toimeen
  • On kiinnostunut toimialastamme
  • Kykenee sujuvasti viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa niin suomeksi kuin englanniksi
  • Plussaksi luetaan ymmärrys ketteristä kehitysmenetelmistä esim DevOps, Agile/scrum

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 24.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme

ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella Tarjalle ja kysyä lisää tehtävästä: tarja.miikki@teliacompany.com , 040-758 2476 arkisin 8-9


#teliakesä #VKD19