(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, IT-asiakastuki
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 750 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Haemme nyt kesätyöntekijöitä IT-asiakastukeen Jyväskylään

 

Kelan IT-asiakastuki toimii keskitettynä tukipisteenä Kelan sisäisille ja ulkoisille käyttäjille sekä organisaatioasiakkaille. Asiakkaamme ovat arvioineet asiakastyytyväisyyskyselyssä palvelumme tason erinomaiseksi ja meillä on avoin sekä kannustava työilmapiiri.

 

Työssäsi palvelet Kelan IT-asiakastuen sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita. Työhösi kuuluu asiakkaiden neuvonta, palvelupyyntöjen vastaanottaminen ja toimeenpano sekä asiakastuen sisäisen toiminnan ja ohjeistuksien ylläpito ja kehittäminen. Pääasialliset palvelukanavat ovat puhelin, sähköposti ja chat-kanavat. Työskentelykielemme on suomi.

 

Odotamme sinulta:

 

  • tietojärjestelmätieteen, kyber-/tietoturvallisuuden tai vastaavaa alan koulutusta
  • hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja itseohjautuvuutta
  • aktiivisuutta, yhteistyökykyä, viestintätaitoja sekä paineensietokykyä

 

Arvostamme asiakaspalveluosaamista ja service deskin sekä siihen liittyvien prosessien tuntemusta. Sinut perehdytetään kattavasti tehtäviisi ja pääset työskentelemään kokeneiden ja osaavien työkavereiden kanssa. Palkka määräytyy tehtävän ja kokemuksen mukaan.

 

Kelan IT-palveluissa pääset mukaan työyhteisöön, jossa viihdytään ja pääset nauttimaan Kelan hyvistä työsuhde-eduista. Kela on perheystävällinen työpaikka. Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään.

 

Toivomme, että pystyt työskentelemään huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Aloitus- ja lopetusajankohdat ovat neuvoteltavissa.

 

Kesätyöntekijöiden palkka on meillä Kelassa alkaen 1 797 e/kk. Edellytämme kesätyöntekijöiltä vähintään 18 vuoden ikää.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 7.2.2021. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Muista hakea ajoissa, sillä käymme hakemuksia läpi heti haun käynnistyttyä. Hyödynnämme rekrytoinnissa video- ja online-haastattelutyökaluja. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Hakulomakkeen täyttöön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen rekrytointi@kela.fi.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Kaisa Hänninen, etunimi.sukunimi@kela.fi