Kesätyö: IP-Specialist
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin kommunikaatiosuunnitteluun ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Nimeni on Mikael Hamo ja vastaan Telialla CCH Enterprise Services -yksikössä olevan Design & Implementation -osastomme kommunikaatiosuunnittelustamme yhdessä kahden muun esimiehen kanssa. Tiimissämme on huippuosaajia ja meitä kaikkia yhdistää tekemisen into. Etsimme nyt yhdessä uusia tiimipelaajia joukkoomme Jyväskylään, Tampereelle ja Helsinkiin vastaamaan suunnittelustamme yritysasiakkaillemme.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Työt alkavat arkisin klo 7-17 välillä. Päivän aikana suunnittelet yritysasiakkaidemme vaatimusten mukaisia teknisiä ratkaisuita ja piirrät verkkokuvia. Hallitset IP-, IT- ja VOICE-tekniikat, joiden pohjalta osaat suunnitella verkkoratkaisuita yritysasiakkaillemme. Yritysasiakkaamme voivat esimerkiksi tilata meiltä toimipisteilleen tietoliikenneyhteydet, palomuuriympäristön ja etäkäyttötarpeet. Tällöin tehtävänäsi on suunnitella yritysasiakasverkon topologia siten, että toimipisteiden välillä kulkee dataliikenne halutun mukaisesti esim. FULL MESH -topologisesti.

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia suunnittelijana koskien IP-, IT- ja/tai VOICE-puolta. Pääset näköalapaikalle suunnittelun ytimeen mielenkiintoisessa ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos on esim. tarve tehdä opintoja työn ohessa.

 

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan vuorovaikutustaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

 • Opiskelee teknisen alan opintoja (AMK / Yliopisto)
 • On kiinnostunut työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa
 • Hallitsee tietoliikennetekniikan perusteet (CCNA verkkoalan opinnot katsotaan eduksi)
 • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
 • Ymmärtää perusteet yritysliiketoiminnasta
 • Hallitsee kokonaisuuksia
 • Uskaltaa tarttua tuumasta toimeen niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin
 • On kiinnostunut toimialastamme
 • Kykenee sujuvasti viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa (niin suomeksi kuin englanniksi)

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2019 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella minulle ja kysyä lisää tehtävästä: Mikael Hamo p. 040 302 4327 arkisin klo 13-14.

#teliakesä #VKD19

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1227439
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jyväskylä, Helsinki, Tampere