(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Invoicing Trainee, Billing
Telia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja?  

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin laskutukseen ja vietä elämäsi kesä Telialla! 

 

Tarjoamme kokoaikaisia (38 h/vko) kesätyöpestejä ajalla 1.5.–31.8.2020 Helsinkiin ja Lahteen. 

 

Digital Business Services yksikön Billing osasto tarjoaa paljon monipuolista ja mielenkiintoista tekemistä. Vastaamme sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaiden asiakastiedon ylläpidosta, laskutusta edeltävistä toimenpiteistä, kuten hinnoittelusta, laskutustuotannosta, laskutukseen liittyvistä selvityksistä ja laskutuksen kehittämisestä. Kesätyöntekijät sijoittuvat työskentelemään edellä mainittuihin prosesseihin ja toimivat myös tiiviissä yhteistyössä eri yksiköiden ja muiden osastojen kanssa. Itsensä johtaminen ja oman osaamisen kehittäminen asiantuntijoiden tukemana on oleellinen osa arkeamme. Palkkauksemme perustuu ICT-alan työehtosopimukseen. 

 

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä 

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä moderneissa työtiloissa. Päivän aikana saat hoitaa erilaisia asiakkaiden laskutukseen liittyviä asioita, kuten laskutusajoja ja kertalaskutusta sekä asiakas- ja laskutustietojen muutoksia. Pääset myös hoitamaan asiakkaiden mobiili- ja laajakaistalaskuihin liittyviä selvityksiä ja ratkomaan niitä kokonaisvaltaisesti. Jokainen kesätyöntekijä perehdytetään työtehtävien vaatimalla tavalla. 

 

 

 

Mitä tarjoamme 

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan viestintä- ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti välittävä yhteishenki osastolla ja uudet tekijät toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi tiimeihin. 

Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin. 

 

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme 

  • Intoa oppia uutta  

  • Rohkeutta tarttua toimeen ja ottaa vastuuta 

  • Taitoa oman työn organisointiin 

  • Kiinnostusta toimialaamme ja asiakkaitamme kohtaan 

  • Kykyä asettua asiakkaan asemaan ja halua luoda unohtumattomia asiakaskohtaamisia 

  • Ensisijaisesti kaupalliseen tai teknilliseen tutkintoon tähtäävät opinnot, myös muut tehtäviin soveltuvat opinnot huomioidaan 

  • Aikaisempaa kokemusta Telialta tai vastaavista tehtävistä 

  • Sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi 

  • yli 18 vuoden ikää

 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 16.2.2020 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 
 

 

Haluatko tietää lisää? 

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella ja kysyä lisää tehtävistä  3.-5.2. klo 14-15, Jani Koskela p. 040 302 3594.  

 
#teliakesä #VKD20