Kesätyö, Inventory Planner
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

Haemme nyt kesätyöntekijää Inventory Planner -tehtävään UPM Salesin tiimiin Tervasaareen.

 

Tulevan esimiehen terveiset

”Tervetuloa Erikoispapereihin! Meillä pääset tutustumaan dynaamiseen toimitusketjun työhön ja pääset erittäin vastuullisiin tehtäviin itse käsiksi. ” – Arttu Keskinen, Manager, Sales&Operations Planning

 

Kesätyö

Kesätyöntekijänä vastaat asiakasvarastojen suunnittelusta ja hallinnasta, asiakkaiden kulutuksen seurannasta ja tuotantotilausten laatimisesta, sekä varaston täytöstä kulutuksen ja tuotannon perusteella. Lisäksi toteutat sisäistä kommunikaatiota ja asiakaskommunikaatiota tarpeen mukaan eri sidosryhmien kanssa.

 

Kesätyöntekijämme

 • Etsimme kesätyöntekijäksi ensisijaisesti kaupallisen tai teknillisen alan opiskelijoita tai valmistuneita
 • Toivomme sinulta aiempaa toimistotyökokemusta ja kiinnostusta toimitusketjun työkenttään
 • Työskentelytavaltasi olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet loogista päättelykykyä vaativien tehtävien hallintaan
 • Olet asiakaspalveluhenkinen ja hallitset suomen kielen lisäksi englannin kielen
 • Oma-aloitteisuus, positiivinen suhtautuminen asioihin, kyky ottaa vastuuta ja tarvittaessa tehdä myös päätöksiä ovat tiimityötaitojen lisäksi ominaisuuksia, joita arvostamme
 • Tehtävän erityispiirteisiin kuuluu Microsoft Excel-ohjelman käyttö, joten ohjelman aikaisemmasta tuntemuksesta on etua

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästä lähtien. Rohkaisemme aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotammekin jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelun omaksumista ja sitoutumista yhteisiin sääntöihin sekä halua edistää näitä omalla toiminnallaan.

 

UPM työpaikkana

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Oletko valmis?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021. 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600. 

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan. 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea. 

UPM on tupakoimaton työpaikka. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1404581
 • Tehtäväalue: Hankinta
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Valkeakoski