(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Insinööriharjoittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva infra-alan opiskelija!

Haemme kesäksi insinööriharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Infraomaisuuden hallinta -yksikköömme. Työhösi sisältyy päällystyskohteiden valvontatehtäviä Etelä-Suomen tiestöllä, toimistotyötä, raportointia ja päällysteiden valvontaan ja suunnitteluun liittyviä selvityksiä. Työ sisältää matkustusta ja edellyttää, että käytössäsi on auto. Sijoituspaikkasi voi olla Espoo, Tampere, Lappeenranta tai Kouvola.

Yksikkömme tekee laaja-alaisesti infraomaisuuden hallintaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia koko infran elinkaaren ajalle lähtien valtakunnallisista tiestön, siltojen ja radan ylläpidon rahoitustarvetarkasteluista aina korjauskohteiden valintaan, hankintaan ja valvontaa asti. Päällysteet ovat yksi yksikkömme erikoisosaamisalueista.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jaakko Dietrich, puh. (040) 592 2954.

Haku päättyy 2019-02-17
Toimipiste Espoo