(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, insinööriharjoittelija, Pieksämäki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Oletko kiinnostunut kaluston kunnossapidosta, muutos- ja erillistöiden teknisestä suunnittelusta? Kiinnostaako toiminnan kehittäminen? 

Haemme nyt insinööriharjoittelijaa Pieksämäelle logistiikan kaluston kunnossapidon teknisen ryhmän tiimiin kesälle 2018.

Pääset tutustumaan logistiikan kaluston kunnossapitoon, avustamaan teknistä suunnittelua ja mukaan erilaisiin projekteihin. Lisäksi pääset kehittämään ja kuvaamaan kunnossapidon prosesseja ja työskentelytapoja sekä kartuttamaan omaa osaamistasi kivojen työkavereiden kanssa.

Odotamme, että olet innostunut tekniikasta ja teknisestä suunnittelusta. Tulet hyvin toimeen niin erilaisten ihmisten kuin tietojärjestelmien kanssa. Tarvitset myös toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta. Olet opinnoissasi todennäköisimmin toisen tai kolmannen vuoden korkeakouluopiskelija.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan yksikössä, jonka työ vaikuttaa tavaraliikenteen sujuvuuteen ja täsmällisyyteen. Työpanoksesi myötä olet osa ketjua, joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston tavaraliikenteeseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Koivula, logistiikan kunnossapito, puh. 040 862 0447 tai sähköpostitse tommi.koivula@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.
  
Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.