(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö infratuotteiden valmistuksessa (Nurmijärvi)
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 920 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 356 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Kaipaatko työtä, jossa pääsee näkemään omaa käden jälkeä?

Haemme 2 elementtityöntekijää kesäksi Ruduksen Nurmijärven infratuotetehtaalle, jossa pääsee valmistamaan infrarakentamisen betonielementtituotteita. Valmistamme mm. erilaisia tieliikenteen, ratarakentamisen sekä energia- ja telerakentamisen tuotteita. Elementtien valmistamisen lisäksi tehtäviisi kuuluvat laadunvalvonta raudoitteiden ja elementtien osalta, työhön kuuluvien koneiden ja laitteiden kunnonvalvonta sekä niiden ylläpitoon liittyvät huoltotyöt. Viime kesän kesätyöntekijä Anton kuvailee työtä "mielenkiintoiseksi ja haastavaksi. Työssä korostuu suunnitelmien kuvienlukutaito ja tarkkuus elementin tekemisessä. Työ on myös fyysistä, joten päivän kuntoilut saa kätevästi hoidettua työpäivän aikana". Antonin mukaan työn hyviä puolia on myös yhdessä tekeminen hallin sisällä. Meillä yhteistyö on muiden huomioimista. 

Ketä etsimme? 

Meillä viihtyy parhaiten henkilö joka on kiinnostunut oppimaan lisää betonituotteiden valmistuksesta, on työotteeltaan huolellinen ja työskentelee työturvallisuus edellä. Tehtävässä onnistumista edesauttaa aikaisempi kokemus tai koulutus tekninen/rakennusalan koulutus. Työympäristö huomioiden, pitää olla mahdollisuus työskennellä tehdasympäristössä. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän, meillä opit tärkeitä perusasioita betonista ja rakentamisesta. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä, tästä esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Meillä työskennellään turvallisuus edellä. Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin.  Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Lisätietoa tehtävästä antaa yksikön päällikkö Artturi Aalto  0401394223 tai artturi.aalto@rudus.fi.  Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.