(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Infrasuunnittelun harjoittelijoita
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun, Lahteen ja Kouvolaan
INFRASUUNNITTELUN HARJOITTELIJOITA

Tule meille oppimaan tulevaisuuden tekijäksi infra-alan suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin! Toimimme monialaprojektien vetäjinä, suunnittelijoina ja asiantuntijoina pääasiassa erilaisiin liikenneväyliin (kadut, tiet, rauta- ja raitiotiet) liittyvissä tehtävissä. Kestävän kaupunkiympäristön eri liikkumismuodot ja liikenneväylät toimivine liikenteellisine ratkaisuineen ja katutiloineen sekä kunnallistekniikka hulevesihallintoineen ovat osa suunnittelutehtäviämme. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä mm. Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, lisäksi olemme mukana useissa monimuotoisissa infrahankkeissa ympäri Suomen.

Tehtävänkuvasi muodostetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan avustavista suunnittelutehtävistä aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtäviin kokeneemman asiantuntijamme ohjauksessa. Koulutamme ja opastamme sinua urasi alkutaipaleella eteenpäin monialaprojektien mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tulet mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen ammattilaisten porukkaan.

Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Lahdessa tai Kouvolassa.

Meillä työskentely 
"Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa." (Swecon kesätyöntekijä)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet rakennusalan teekkari, insinööriopiskelija tai jo vastavalmistunut ja haluat kehittyä infrasuunnittelualan asiantuntijana liikenteen-, teiden-, katujen-, ratojen- (rauta- ja raitiotiet), puistojen-, tai vesihuollonsuunnittelijaksi. Haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. AutoCad- ohjelmiston hallinta ja mahdollinen aiempi kokemus alalta katsotaan sinulle eduksi. Uskomme vilpittömästi, että asenne ratkaisee, joten positiivinen asenne on tärkeää meillä työskentelyssä. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti.
 

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.
Kesätyöhakumme on avoinna 16.2.2020 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tapaamaan ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.