(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ – Infran rakennuttajaharjoittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva yhdyskuntatekniikan opiskelija!

Haemme kesäksi infran rakennuttajaharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Infra-yksikköön. Työhön sisältyy monipuolisia avustavia rakennuttamistehtäviä pääasiassa kunnallistekniikan työmailla, sekä muun muassa määrälaskennan tehtäviä.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pietari Kousa, p. 040 1476715.