(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö IKEA Tampereen tavaratalossa
IKEA

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

IKEA syntyi erään nuoren miehen - nimeltään Ingvar Kamprad - halusta luoda parempi arki tavallisille ihmisille. 75 vuodessa IKEA on kasvanut yhdeksi maailman tunnetuimmista brändeistä, mutta silti sen sisin on säilynyt ennallaan: tarjota hyvin suunniteltuja ja kauniita sisustustuotteita niin edullisesti, että mahdollisimman monella on varaa ostaa niitä. Tarjoamme asiakkaillemme inspiraatiota ja mahtavan ostokokemuksen joka kohtaamisella - niin sähköisesti, puhelimitse kuin tavaratalossa.

Haluatko olla osana hienoa IKEA kesää?

Tavaratalomme on iso työpaikka, jossa on paljon mahdollisuuksia työskennellä erilaisten kiinnostavien tehtävien parissa. Parhaillaan etsimme nyt kesätyöntekijöitä Tampereen tavarataloon ravintolaan, myyntiin, logistiikkaan, asiakaspalveluun ja kassalle.
 
Meillä pääset mukaan
· oppimaan, kuinka asiakkaasta pidetään huolta yhdessä
· osaksi innostunutta ja kannustavaa porukkaa
· osaksi jotain suurempaa: IKEA-konserni on kansainvälinen yritys, joka työllistää lähes 155 000 henkilöä ympäri maailman
· oppimaan ja tuntemaan mahtavia tuotteitamme, kuten LACK, BILLY jne.
· kokemaan yllättäviä asioita: meillä työntekijöitä kannustetaan paitsi etenemään myös kokeilemaan erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä
· työyhteisöön missä saa olla hauskaa ja on sallittua ajatella eri tavalla
· vaikuttamaan siihen, millainen IKEA on tulevaisuudessa.
 

Ravintoloissamme tarjoamme maistuvaa ja edullista ruokaa maustettuna hyvällä palvelulla ja rennolla tunnelmalla. IKEA Foodissa olet tiiviissä asiakaskontaktissa ja vaikutat vahvasti ostospäivän onnistumiseen. Työ IKEA Foodissa on nopeatempoista ja sinulla on mahdollisuus työskennellä monien vaihtelevien tehtävien parissa. Työtä on tarjolla sekä ravintolatyöntekijöille että alan koulutuksen saaneille kokeille.

Myyntiosastolla autat asiakasta löytämään itselleen sopivimmat tuotteet laajasta mallistostamme. Olet erittäin palvelualtis ja asiakaslähtöinen, opit uusia asioista nopeasti ja selviät haasteellisistakin tilanteista vaivatta. Myynnin työhön kuuluu myös osaston siisteydestä ja myyntipaikkojen tavarantäytöstä huolehtiminen.

Asiakaspalvelussa ja kassalla kohtaat valtavasti asiakkaita ja palat halusta tehdä heidän vierailustaan tavaratalossa parhaan mahdollisen. Työskentely edellyttää myönteistä asennetta sekä aitoa halua auttaa asiakkaita tarjoamalla heille parasta mahdollista palvelua. Huolellisuus rahojen käsittelyssä on tietysti myös välttämätöntä.

Logistiikkatyöntekijät huolehtivat tavarankäsittelystä ja tavarantäytöstä varastossamme. Tämä osasto sopii sinulle, joka on aamuvirkku, sinnikäs ja pidät nopeasta tahdista! Trukkikortista on etua. Huomioithan, että osa logistiikan työvuoroista alkaa aamuisin kello 04.00.

Kaikkiin tehtäviin sisältyy niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuorojakin, sillä tavaratalomme ovat auki 7 päivää viikossa. Kohtaat työssäsi jatkuvasti erilaisia ihmisiä, joten olet asenteeltasi palveluhenkinen ja joustava. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Iältäsi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.  

Luuletko, että voisit viihtyä joukossamme kesän ja kenties pidempäänkin? Kerro, miksi haluat töihin IKEA-tavarataloon ja miksi juuri sinä sopisit meille. Mainitse hakemuksessasi, mitkä työtehtävät sinua lähinnä kiinnostavat. Kerro myös sinulle sopiva aloitusajakohta, koska toivomme osan kesätyöntekijöistämme aloittavan työnsä jo kevään aikana.
 
Odotamme innolla hakemustasi!

 

Good LACK!

 

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi www.IKEA.fi/työpaikat