Kesätyö, Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Helmisimpukka Laitila
Restel Liikenneasemat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Etsitkö kesätöitä? Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme kesätöihin huoltamokahvilatyöntekijää Shell Laitilaan.

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita kaikkina vuorokauden aikoina.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Mutta mikäli et vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä; me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen, keskimääräinen vähimmäistyöaika on 90h/3vko. Shell Laitila on auki ympäri vuorokauden, nyt etsimme työntekijöitä jolla on valmius tehdä kaikenlaisia vuoroja, aina aikaisesta aamusta yövuoroihin. Tehtävän aloitus on sovittavissa, kuitenkin viimeistään kesäkuun alkupuolella. Työsuhteen kesto on kesän yli, sovittavissa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Meillä on mahdollisuus myös jatkaa työskentelyä kesän jälkeen!

Oletko sinä ketjumme uusi Helmi?

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426309
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Laitila, Uusikaupunki, Rauma