KESÄTYÖ Huoltamokahvilatyöntekijä Lapualle
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021


Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen


HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ KESÄKSI


Työ on Lapuan keskustassa sijaitsevalla liikenneasemalla tehtävää asiakaspalvelutyötä. Työssäsi myyt ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Osallistut myös kahvilatuotteiden valmistukseen sekä tarvittaviin siivoustehtäviin.


Edellytämme että olet täysi-ikäinen, rehellinen, omatoiminen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Joitakin vuoroja tehdään myös yksin. Puhut hyvää suomea ja tulet toimeen myös ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työvuorot maanantaista sunnuntaihin klo 6- 22 välisenä aikana, n. 60h / 3 viikkoa elokuun loppuun saakka ja mikäli sinulla on mahdollisuus, voit jatkaa työskentelyä myös syksyllä esim. opintojen ohessa.


Hae tehtävää pikaisesti rekisteroimällä cv:si www.manpower.fi - sivuilla ja painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä ma-pe klo 9-15 ManpowerGroup Oy:n Senior rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466482
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mari Alahuhtala
  • Sijainti: Lapua, Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa, Kauhava, Etelä-Pohjanmaa