(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö hotellisiivoukseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018
Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle hotellisiivoukseen.

Kesätyöt sisältävät erilaisia siivoustöitä hotellikohteissa. Huoneiden ja yleistentilojen perus- ja ylläpitosiivousta. Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun. Työvuorot määräytyvät asiakaskohteen tarpeen mukaan tunnit vaihtelee 5-37,5h/viikko. Tehtävät sijoittuvat toukokuusta elokuun loppuun.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Ymmärrät että onnistuneeseen hotelliyöpymiseen sisältyy huoneen ja yleisten tilojen siisteys. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivous- tai kerrostyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Työkieli on suomi tai englanti.

Heräsikö sinulle kysymyksiä työtehtävistä tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea lisää kesätyöstä SOLilla osoitteesta https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot.html tai ottaa yhteyttä sähköpostitse: Rekryvastaava Robert Tedre, robert.tedre(at)sol.fi

Ilmoitathan hakemuksessasi mille aikavälille etsit kesätöitä (kuukaudet) ja mahdolliset työaikarajoitteet.

hakeminen tapahtuu osoitteessa:https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot.html

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse tai tekstiviestillä. Pidäthän myös silmällä roskapostikansiotasi, siltä varalta että sähköpostiviestimme päätyvät sinne. Käymme hakemuksia läpi hakuajan sisällä, ja ilmoitamme valinnoista viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen
Aurinkoisin terveisin,
SOL City työhönotto