Kesätyö: Hotellisiivoojia Ouluun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kesätöitä Oulusta? Lue lisää sillä etsimme nyt aurinkoisia

HOTELLISIIVOOJIA

kesäkaudelle Ouluun kahteen asiakaskohteeseemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko- kesäkuussa ja jatkuvat heinäkuun loppuun asti. Työsuhteet ovat osa-aikaisia (noin 10-15h/viikko) ja työvuorot ovat pääsääntöisesti klo 8-18 välillä sijoittuen kaikille viikonpäiville. Työpaikat sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävässä huolehdit hotellihuoneiden siivouksesta maineikkaissa hotelleissa. Työ tapahtuu nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä ja siksi odotamme sinulta tarkkuutta, kykyä toimia itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus kerrossiivouksesta on eduksesi, mutta tässä tehtävässä toivomme sinulta erityisesti reipasta ja iloista työotetta. Työ tehdään yhdessä kokeneemman työparin kanssa.

Tule viettämään kesää energisen ja kansainvälisen tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 19.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Reetta Alaniemi, p. 050 5210201 arkisin kello 9-15. Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264721
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu