(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ H&M KOTKA
HENNES & MAURITZ OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

HAEMME KESÄSESONGILLE 15H/VKO JA TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SALES ADVISOREITA VAHVISTAMAAN MYYNTITIIMIÄMME KOTKAN MYYMÄLÄÄMME!

Liity tiimiimme, jossa asiakas on aina numero #1. Intohimo muotiin ja myyntiin vie meitä eteenpäin kaikessa mitä teemme. Meillä jokainen päivä on erilainen lukuisten asiakaskohtaamisten ja mahtavien kollegoiden ansiosta. Tämä voi olla alku uralle, joka on täynnä lukemattomia mahdollisuuksia!

Sales Advisorina H&M:llä olet vastuussa inspiroivan ostokokemuksen luomisesta asiakkaillemme sekä asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta tiimisi kanssa.

Etsimme sinua joka:

  • Nautit muodista, myynnistä ja asiakaspalvelusta
  • Kommunikoit avoimesti ja rehellisesti sekä annat palautetta kollegoillesi ja esimiehillesi
  • Olet joustava ja haluat suorittaa tehtäväsi tehokkaasti
  • Olet innokas oppimaan uusia asioita ja kehittymään H&M:llä
  • Nautit tiimityöskentelystä ja haluat saavuttaa tuloksia hyvällä tiimityöllä
  • Olet vähintään 18 vuotias työsuhteen alkaessa
  • Pystyt työskentelemään joustavasti kaupan aukioloaikojen mukaan

Persoonallisuutesi on meille tärkeää. Uskomme, että erilaiset kokemukset sekä taustojen monimuotoisuus tekevät työpaikastamme dynaamisen, inspiroivan ja luovan kaikille työntekijöillemme. Roolistasi riippumatta edistät menestystämme seuraamalla arvojamme ja tekemällä työtäsi sitoutuen ja intohimoisesti.

Kuulostaako mielenkiintoiselta? Tartu tilaisuuteen ja luo unelmiesi ura yhdessä maailman suurimmista muotialan yrityksistä!

Lähetä hakemuksesi 24.4.2019 mennessä, liitä hakemukseesi ansioluetelosi sekä hakemuskirje suosittelijoineen.Odotamme innolla hakemustasi!