(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Jämsään hitsaajia kesätöihin

Työnkuva:

Työ on päivävuorossa tehtävää kokoaikatyötä ja työnkuvaan kuuluu teräsrakenteiden hitsaus, materiaaleina musta rauta ja kirkkaat metallit. 

Työn edellytykset:

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen MIG/MAG-hitsaaja. Lisäksi osaat lukea piirustuksia hyvin ja työjälkesi on laadukasta. Katsomme eduksi puikko ja tig-hitsaustaidon, voimassa oleavat hitsausluokat sekä tulityökortin. Toivomme, että olet myös motivoitunut, sitoutunut ja luotettava työntekijä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme haasteellista työtä yrityksessä, jossa työpanostasi arvostetaan. Työssä pääset kerryttämään itsellesi hyvää kokemusta terästuotteiden valmistuksesta. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Hakuprosessi:

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, hae meille kesätöihin! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.


Lisätietoja: 

HR-koordinaattori Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi