(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, henkilöstön käytönsuunnittelija
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme henkilöstön käytönsuunnittelijoita junaliikennöinnin suunnitteluyksikköön kesätyöntekijöiksi. Työt alkavat perehdytyksellä toukokuun alussa ja päättyvät elokuun lopussa.

Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta. Junaliikennöinnin suunnitteluyksikkö vastaa veturinkuljettajien työvuorojen ja vetureiden käytön suunnittelusta. Yksikkömme luo edellytykset tehokkaalle henkilöstön ja vetokaluston käytölle koko Suomessa.

Junaliikennöinnissä työskentelee noin 900 veturinkuljettajaa. Henkilöstön käytönsuunnittelija vastaa veturinkuljettajien työjakson aikana tapahtuvien muutosten uudelleen järjestelystä siten, että matkustajaliikenteen kaukojunissa ja tavaraliikenteen junissa on tarvittava henkilöstö. Toimit tiiviissä yhteistyössä kuljettajien kanssa, joten tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot sekä neuvotteluosaaminen.

Rooli on erittäin merkittävä, sillä henkilöstön käytönsuunnittelija vaikuttaa aktiivisesti tavara- ja matkustajaliikenteen toteuttamiseen sekä molempien liiketoimintojen tuotantokulujen sekä täsmällisyyden ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. 
 
Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä neuvotteluosaamista, sillä toimit tiiviissä yhteistyössä ammattitaitoisten kuljettajien kanssa. Teknisen tai kaupallisen alan AMK-tason opinnot antavat parhaat valmiuden tehtävässä onnistumiseen. Hahmotat kokonaisuuksia ja kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä myös paineen alaisena. Tarvitset hyvät tietotekniset valmiudet ja Office-työvälineiden osaamista. Kokemus vuorotyöstä, työehtosopimusten määräysten tulkitsemisesta sekä henkilöstönohjaus- ja suunnittelujärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, jossa pääset osaltasi vaikuttamaan veturinkuljettajien tehokkaaseen käyttöön. Tukenasi tehtävässä on osaava ja motivoitunut käytönsuunnittelutiimi, jonka osaamisen ja toimintatapojen kehittämiseen pääset vaikuttamaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsuunnittelija Kalle Hietanen, puh. 040 866 3343 (tiistaina 6.2. klo 10-12 ja torstaina 15.2. klo 10-12) tai sähköpostitse kalle.hietanen@vr.fi 
 
Jätäthän hakemuksesi 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
 
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Junaliikennöinti vastaa vetureista sekä veturinkuljettaja- ja operaatiokeskustoiminnoista. Tavoitteena on täsmällinen ja turvallinen junaliikenne sekä laadukas tuotannon ohjaus ja häiriötilanteiden hallinta.