(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Helsingin Sanomien toimituksessa
Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.1.2021

Haemme ensi kesäksi seuraamme tänne Suomen ykköstoimitukseen  

toimittajia, kuvaajia, sometoimittajia, kuvatoimittajia, graafikoita, taittajia, infograafikoita, liikkuvan kuvan graafikoita ja videoeditoijia.

Työnkuvat meillä ovat hyvin erilaisia: uutisiin keskittyvää deskityötä, uutisreportaaseja, festariarvosteluja, haastattteluja tai syvälle sulkeltavia featurejuttuja, liikkuvaa  grafiikkaa, joka kertoo tarinan ja avaa maailmaa ja juttujen tuottamista sosiaaliseeen mediaan ja paljon muuta.  

Meillä on rento työympäristö ja koemme vahvasti, että työmme on merkityksellistä. Työtovereiksi saat maan kovimmat ammattilaiset, jotka auttavat ja opettavat sinua työssäsi.  Kesästämme ei tulisi mitään ilman kesätyöntekijöitä. Tämä takaa sen, että pääset tekemään ihan samoja hommia kuin vakituinen väkemme; tämä varmistaa sinulle ainutlaatuisen kesätyökemuksen.

Haluamme, että kesä opettaa sinulle mahdollisimman paljon. Siksi lupaamme, että otamme sinut hyvin vastaan, tarjoamme kattavan perehdytyksen ja palautetta tekemisestäsi koko kesän ajan. Sanomatalossa pyörii myös kesällä koko toimituksen HS-koulu, jossa konkarimme jakavat osaamistaan ja oivalluksiaan journalismin tekemisestä. Juhlimme myös mielellämme yhdessä ja luvassa on jälleen legendaariset kesuribileet.  

Toivomme sinulta reipasta, oma-aloitteista otetta. Odotamme, että ehdotat meille rohkeasti ideoita - liittyvät ne sitten juttuihin tai tekemisen tapaamme. Haluamme, että journalistina ajattelet juttuasi ja ilmaisua mobiili ja verkko edellä.

Tutustu Hesariin ja kesätyöntekijöiden arkeen osoitteessa hs.fi/kesaduuni  

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 22.1.2021 täyttämällä sähköinen hakulomake. Liitä hakemukseesi CV sekä työnäytteitä.

Lisätietoja tehtävistä antaa hallintopäällikkö Jaakko Lähteenmaa, jaakko.lahteenmaa@hs.fi