KESÄTYÖ: Heinola siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön? 

Haemme SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi asiakaskohteeseemme HEINOLAAN.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Tehtäväsi on huolehtia asiakaskohteemme tilojen puhtaanapidosta. Työvuoroja voi olla niin arkena kuin viikonloppunakin klo 06:00-20:00 välillä. Työsuhde on osa-aikainen, jossa työtunnit ovat 20-35 h viikossa ja viikonloppuisin voi olla mahdollisuus lisätunteihin. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) sekä mahdolliset lisät.


Työ edellyttää hyvää ja asiakaslähtöistä asennetta sekä fyysistä peruskuntoa. Työ on liikkuvaa työtä, minkä vuoksi B-luokan ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus voidaan katsoa eduksesi, joten mainitsethan näistä hakemuksessasi. Työt sijoittuvat kesä-syyskuun välille, joten laitathan hakemukseesi myös millä aikavälillä olet tänä aikana käytettävissä. Tulet tarvitsemaan suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteita hoitaaksesi. 


Lähetä hakemuksesi tulemaan meille jo tänään tai viimeistään 16.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/. Käytämme hakuprosessissa seuraavaan vaiheeseen etenevien kanssa RecRight-videohaastattelutyökalua. Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot