(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ – Harjoittelijoita kunnallistekniikkaan sekä väylä- ja katusuunnitteluun
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva yhdyskuntatekniikan opiskelija!

Haemme kesäksi kunnallistekniikan sekä väylä- ja katusuunnittelun suunnittelijaharjoittelijoita määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Väylä- ja Infra-yksiköihin. Työhön sisältyy monipuolisia avustavia suunnittelutehtäviä infran erilaisissa hankkeissamme.

Odotamme
Olet opintojen loppuvaiheessa oleva teekkari tai insinööriopiskelija. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönpäälliköt Hannu Kaleva, p. 0400 630858 ja Marko Turkki, p. 0400 512123.