Kesätyö – Harjoittelija teollisuuden suunnitteluun
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Poriin ja Raumalle
HARJOITTELIJAA TEOLLISUUDEN SUUNNITTELUUN

Satakunnan alueen akkumateriaaleihin liittyvät hankkeet näkyvät vahvasti tekemisessämme. Olemme suunnittelemassa uusinta teknologiaa sisältäviä laitoksia, joilla on valtava merkitys sähköistyvän liikenteen kehitykseen.

Teollisuuden suunnittelun harjoittelijana pääset osallistumaan teollisuuslaitoksen mekaaniseen suunnitteluun osana projektiryhmää oman osaamisalueesi mukaan. Voit toimia esimerkiksi putkisto-, laitos- tai laitesuunnittelussa. Työ on oman suunnittelukohteen osalta itsenäistä ja suunnittelun yhteensovittamisen osalta tiimityötä.

Projekteissa pääset oppimaan, miten putkistot reititetään ja kannakoidaan, mitkä asiat vaikuttavat tehtaan layoutin suunnitteluun ja miten työ- ja hoitotasot sovitetaan laitokseen käytön ja kunnossapidon mahdollistamiseksi. Pääset siis näkemään, miten monimutkaisia teollisuuslaitoksia suunnitellaan alusta loppuun asti!

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Odotamme sinulta:

  • Halua oppia ja kehittää omaa ammatillista osaamista
  • Avoimuutta ja kiinnostusta suunnittelukohteisiin ja kokonaisuuksien hahmottamiseen
  • Soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä itsenäiseen työhön

Parhaiten tehtävään soveltuva koulutus on konetekniikan alalta. Aiempi kokemus suunnittelutyöstä on merkittävä etu. Myös Satakunnan teollisuuden tuntemus katsotaan eduksi.

Mainitse hakemuksessa myös suunnittelujärjestelmien osaamisesi, teemme suunnittelua mm. Vertex G4, SolidWorks, PDMS, AutoCad ja Cadmatic -järjestelmillä.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot