(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Harjoittelija - Rakennustöiden valvoja & Infrarakentaminen
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme kesätöihin motivoitunutta rakennustekniikan opiskelijaa Tampereen Infra-yksikköömme. Työkohteet ja -tehtävät liittyvät tie- katu- ja siltainfran rakentamiseen ja korjaamiseen. Tehtävänä ovat muun muassa erilaiset infrakennustyömaiden valvontatehtävät sekä erilaiset rakennushankkeiden laadunseurantaan, määrälaskentaan ja työmaaraportointiin liittyvät tehtävät sekä avustavat suunnittelutehtävät. Tehtävänkuva tarkentuu osaamisen ja vahvuuksien perusteella.

Odotamme
Olet opiskelemassa rakennusalaa tai sinulla on koulutus rakennusalalta. Erityisesti kokemus erilaisista työmaatehtävistä ja/tai rakennushankkeiden projektitoiminnasta, sekä hyvät kirjalliset taidot katsotaan eduksi. Tehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 17.2.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Pietari Kousa 040 147 6715.