(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, harjoittelija prosessien ja raportoinnin kehitykseen
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme nyt harjoittelijaa kesätöihin kaukoliikenteen kunnossapitoon Helsingin varikolle. Kaukoliikenteen kunnossapito vastaa allegro- ja pendolino-junien, matkustajavaunujen kunnossapidosta sekä vaihtotöistä Ilmalan ratapihalla.
 
Tehtäviisi kuuluvat kunnossapidon prosessien ja raportoinnin kehittäminen sekä mahdollisuuksien mukaan myös operatiivisen toiminnan suunnittelussa apuna toimiminen.

Odotamme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot (varsinkin excel, visio) ja hallitset prosessikuvausten tekemisen. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja haluat oppia koko ajan uutta. Lisäksi arvostamme joustavuutta, suunnittelukykyä sekä itsenäistä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Lean-periaatteiden hallinta katsotaan eduksi.

Tehtävä sopii hyvin esim. teknisten alojen korkeakouluopiskelijoille tai vastavalmistuneille.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan kehittämään Helsingin varikon toimintaa hyvässä työyhteisössä. Pääset näkemään käytännössä, miten turvallinen ja täsmällinen junaliikenne mahdollistetaan. Pääset mukaan kehittämään toimintaa entistä paremmaksi. 
  
Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jouko Järvinen puh. 040 8622 080 tai sähköpostitse jouko.jarvinen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.
 
VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.