Kesätyö - Harjoittelija kalliorakennus-osastolle
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme Helsinkiin
KALLIORAKENTAMISEN HARJOITTELIJAA

työskentelemään Suomen monipuolisimpaan infran ja teollisuushankkeiden parissa toimivaan organisaatioon! Kalliorakenteet-osastomme on nuorekas ja energinen huippuporukka. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat useat rautatietunneleiden korjaussuunnitteluhankkeet ja ratikka-allianssihankkeet.

Tehtävänkuvasi muodostetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan avustavista suunnittelutehtävistä aloittelevan nuoremman suunnittelijan tehtäviin kokeneemman asiantuntijamme ohjauksessa. Kesällä pääset myös tutustumaan työmaiden toimintaan. Koulutamme ja opastamme sinua urasi alkutaipaleella eteenpäin monialaprojektien mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Mutkaton Sweco-porukka 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet teekkari, insinööriopiskelija tai jo vastavalmistunut ja haluat kehittyä kalliorakentamisen asiantuntijana. Olet käynyt kalliorakentamiseen liittyviä kursseja ja olet jo opintojesi loppupuolella. Haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä. Autocad-ohjelmiston hallinta katsotaan sinulle eduksi. Uskomme vilpittömästi, että asenne ratkaisee, joten positiivinen asenne on tärkeää meillä työskentelyssä.

Lisätiedot ja hakeminen
Voit tutustua meihin myös erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa. 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413489
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa: Topias Siren, puh. 050 3549582, topias.siren@sweco.fi.