(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Hankintasihteeri (harjoittelija)
HUS Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Etsimme nyt Valikoimanhallintaan harjoittelijaa.

Harjoittelijana työskentelet valikoimanhallinnassa hankintasihteerien ja hankinta-asiantuntijoiden kanssa, jossa huolehditaan mm. uusien nimikkeiden ja sopimusten perustamisesta ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Teet tiivistä yhteistyötä myös muiden asiantuntijoiden, logistiikan, oston ja asiakaspalvelun kanssa. Olet tarvittaessa yhteydessä myös tavarantoimittajiin ja muihin sidosryhmiin.

Työssä pääset perehtymään koko tilaus-toimitusketjuun ja toiminnanohjausjärjestelmään. Näet koko julkisen hankinnan prosessin ja syvennyt valikoiman hallintaan. Opit varmasti myös paljon terveydenhuoltoalan tuotteista ja palveluista. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhön, mutta toivomme, että hallitset jo itsenäisen työotteen, asiakaspalveluasenteen ja Excelin käytön.

Odotamme sinulta avointa asennetta, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta perehtyä hankintaan ja valikoimanhallintaan. Voit olla esimerkiksi hankinnan, kaupallisen tai logistiikan alan korkeakouluopiskelija.


Tarjoamme harjoittelupaikan keväästä syksyyn, tarkempi ajankohta on sovittavissa. Harjoittelu on palkallinen.
 
Hakukelpoisuus
Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
 
 
Kohteen aloituspäivämäärä: 3.5.2020 
Lopetuspäivätavoite: 31.8.2020
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Työpaikan tyyppi: Kesätyö
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
 
Yhteystiedot 
Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jenny Pentti, tiistaina 18.2. tai perjantaina 21.2. puh. 045 256 4230

 
Työnantajakuvaus 
HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme! HUS on savuton.
 
Hakuaika päättyy: 2.3.2020