(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Hankintasihteeri (harjoittelija)
HUS Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Etsimme nyt hankintapalveluihin Harjoittelijaa.

Harjoittelijana työskentelet hankinnassa hankinta-asiantuntijoiden ja kategoriapäälliköiden tukena kilpailutusten valmistelussa.


Tehtäviisi kuuluvat erityisesti tarjouskilpailuihin liittyvät tehtävät, jotka pitävät sisällään mm. toimittajien ilmoittajien tietojen tarkistamista ja tallentamista, tarjousten vertailuun liittyviä tehtäviä ja toimittajien asiakastyytyväisyyskyselyihin liittyviä tehtäviä sekä sopimusten laatimisiin liittyviä tehtäviä. Osaamisesi mukaan voit myös saada selkeitä, pieniä hankintakokonaisuuksia kilpailutettavaksi.

Työssä pääset perehtymään koko julkisen hankinnan kilpailutusprosessiin ja tilaus-toimitusketjuun. Näet koko julkisen hankinnan prosessin ja syvennyt valikoiman hallintaan. Opit myös paljon terveydenhuoltoalan tuotteista ja palveluista. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhön, mutta toivomme, että hallitset jo itsenäisen työotteen, asiakaspalveluasenteen ja Excelin käytön.

Odotamme sinulta avointa asennetta, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta perehtyä julkisiin hankintoihin. Voit olla esimerkiksi juridiikan, hankinnan tai kaupallisen alan korkeakouluopiskelija.

Tarjoamme harjoittelupaikan keväästä syksyyn, tarkempi ajankohta on sovittavissa. Harjoittelu on palkallinen.
 

Hakukelpoisuus
 

Soveltuva toisen asteen ammatillinen koulutus ja soveltuva kokemus.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 4.5.2020 Lopetuspäivätavoite: 30.9.2020
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Työpaikan tyyppi: Kesätyö
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jenny Pentti, tiistaina 18.2. tai perjantaina 21.2. puh. 045 256 4230