Kesätyö, Hankinta
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Kesätöissä saat arvokasta kokemusta oman opiskelualasi töistä. Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kansainvälisessä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää huomista. Me inspiroidumme biotalouden rajattomista mahdollisuuksista ja viitoitamme tietä tulevaisuuteen, jossa maailma ei ole enää riippuvainen fossiilisista raaka-aineista. Tule mukaan!

 

 

Haemme nyt kesätyöntekijää hankintatiimiimme UPM Timberille, Tulli Business Parkiin, Tampereelle.

 

 

Esimiehen terveiset

 

Kesäharjoittelijana sinulla on mahdollisuus tutustua ison konsernin hankintaprosesseihin. Työssä pääset viemään käytäntöön opinnoissa käsiteltyjä ja opittuja asioita. Kuluvan vuoden aikana panostamme omien hankintaprosessien kehittämiseen ja kesäharjoittelun aikana pääset omalta osaltasi mukaan tähän kehitysprosessiin. Tervetuloa meidän kesäksi meidän tiimiimme." - Timo Lehtinen

 

Kesätyöt

 • Työskentelet UPM-Kymmene Oyj Timberin hankintatiimissä.
 • Vastaat omalta osaltasi Timberin sahojen ostotilausten ja ostolaskujen käsittelystä.
 • Työhön sisältyy ostotilausten valmistelua ja tekemistä, sekä ostolaskujen asiatarkistusta, asiakastietojen ylläpitoa, sekä mahdollisia reklamaatioiden käsittelyä.
 • Lisäksi työhön kuuluu projektinomaisia UPM Timberin hankintaan liittyviä tehtäviä, sekä selvitys- ja kehitystöitä.

 

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on 410 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. www.upmtimber.fi

 

 

Kesätyöntekijämme

 • Olet vähintään toisen vuosikurssin AMK tai korkeakouluopiskelija
 • Olet oma-aloitteinen ja huolellinen
 • Sinulla on positiivinen ja energinen asenne työhön
 • Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)
 • Osaat käyttää nykyaikaisia IT-ohjelmia ja järjestelmiä

 

Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä ja työyhteisön sääntöihin. Olet täysivaltainen työyhteisön jäsen heti ensi päivästä lähtien. Rohkaisemme aktiivisuuteen, kysymään ja oppimaan lisää työtehtävistä.


Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotammekin jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelun omaksumista ja sitoutumista yhteisiin sääntöihin sekä halua edistää näitä omalla toiminnallaan.

 

 

UPM työpaikkana

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu turvallisuus, osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Oletko valmis?

 

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista, hakemisesta ja kesätyöpaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

 

Kuule lisää kesätöistä ja kysy! Järjestämme useita webinaareja, ilmoittaudu sinulle sopivaan kesätyöwebinaarisivullamme.

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä. 

 

Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Haku päättyy 14.02.2021. 

 

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse summer@upm.com tai puhelimitse 0204146600. 

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan. 

Huomioithan, että kesätyötehtäviin ei ole mahdollista saada sopeutumisrahaa, tai/ja maahanmuuttotukea. 

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot