Kesätyö – Geotekniikkan harjoittelijoita
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle
GEOTEKNIIKAN HARJOITTELIJAA

Oletko sinä seuraava geotekniikkaharjoittelijamme? Etsimme nyt kesäharjoittelijaa/-harjoittelijoita avustavan suunnittelijan tehtäviin geosuunnitteluryhmäämme kesäksi 2022. Toimipaikkasi voi olla Helsinki tai Tampere.

Pääset työskentelemään tehtävissäsi osana ajankohtaisia hankkeitamme ja kehittämään suunnittelutaitojasi väylä- tai talosuunnitteluun liittyvissä geoteknisissä projekteissamme. Näet suunnittelutehtävissäsi koko elinkaaren, sillä suunnittelemme väylähankekokonaisuuksia, joissa yhdistyvät kaikki tekniikan alat ja suunnitteluvaiheet. Esimerkkeinä olemme tällä hetkellä mukana suunnittelemassa Tampereen raitiotietä ja henkilöratapihaa ja Espoo – Salo välin oikorataa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan geoteknisen suunnittelun tehtäviin yhdessä Suomen suurimmista alan suunnittelutoimistoista. Tänä kesänä sinulla on mahdollisuus näyttää kyntesi rakentavilla ideoillasi ja kokeilla siipiäsi, löytyykö tulevaisuuden urasi meiltä!

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen!

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet aidosti hyvästä ilmapiiristä ja työtehtävien mielekkyydestä. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista. Swecolla pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja esihenkilösi sekä työkaverisi tukevat sinua ja ammatillista kasvuasi: sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on korkealla tasolla ja moni jatkaakin meillä tehtävissään kesän jälkeen.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Odotamme sinulta uteliaisuutta oppia uutta ja aloitteellista asennetta. Olet vähintään 3.‒4. vuoden insinööriopiskelija tai tekniikan kandidaatti tehtävään soveltuvalta alalta ja olet suorittanut opintojasi geotekniikan saralla. Suunnitteluohjelmistojen (Autocad, GeoCalc) hallinta auttavat sinua menestymään työssäsi, mutta saat toki tarvittavan tuen ohjelmistojen käyttöön työkavereilta!

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. 

Kesätyöhakumme on avoinna 14.2.2022 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot